Menu Sluiten

Walinga Polyester: Specialist in polyesterschade en ‑onderhoud!

Heeft u schade aan polyester of gelcoat? Is uw polyester toe aan een verfbeurt? Of is het polyester van uw boot toe aan onderhoud, zoals een nieuwe laag antifouling of polijsten? Dan kan ik, Walinga Polyester, u hierbij van dienst zijn! Walinga Polyester is namelijk gespecialiseerd in polyesterreparaties en ‑onderhoud

U kunt bij mij terecht voor diensten als:

Twijfelt u of een van deze diensten is wat u nodig heeft? Dan kunt u ook eerst de korte omschrijvingen van mijn diensten bekijken. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen of wilt u gewoon liever contact? Neem dan gerust contact op (geheel vrijblijvend!).

Dit is waar Walinga Polyester voor staat

Goed onderhoud verrichten en zorgvuldig en professioneel schade herstellen is de basis voor het leveren van de beste kwaliteit. Dat is dan ook waar ik voor sta. Belangrijk voor mij, is dat elke werkzaamheid die ik verricht, er voor zorgt dat u zorgeloos kunnen genieten van uw boot. Dat wil toch elke watersportliefhebber!?

Duurzaam polyester repareren

Walinga Polyester houdt zich voortdurend bezig met het zo duurzaam mogelijk repareren en onderhouden van polyester. Polyester ontwikkelt steeds verder door en het materiaal dat op de markt komt, wordt steeds beter. Dan heb ik het niet alleen over de kwaliteit die steeds beter wordt, maar ook dat deze vaak beter zijn voor het milieu.

Ik vind het belangrijk om constant mijn eigen technieken te blijven doorontwikkelen. Door veel contact te hebben met vertegenwoordigers, blijf ik altijd op de hoogte van deze nieuwste ontwikkelingen. Ik werk graag met de nieuwste, beste en meest milieuvriendelijke materialen. Vooral werken met milieuvriendelijke materialen heeft mijn voorkeur (o.a. lakken, coatingen, (epoxi)harsen). Zo draag ik mijn steentje bij aan het behouden van onze flora en fauna, zodat elke watersportliefhebber nog lang van kan genieten. Evenals de generaties die nog volgen.

De historie van Walinga Polyester

Walinga Polyester bestaat sinds 2011. Daarvoor was ik ruim 10 jaar werkzaam bij een aantal vergelijkbare jachtservice-bedrijven, die varieerden van onderhoud en reparatie tot polyester schadeherstel en schilderwerkzaamheden.

Ooit is het allemaal begonnen vanuit een hobby. Ik vond het interessant dat je een vloeibare stof (hars) in een vast stof (kunststof) kon veranderen. Daarbij heb ik altijd al een interesse gehad voor voertuigen. Met name in auto’s (nog steeds trouwens), maar in de tijd dat ik naar school ging was er weinig toekomst in die branche. Toen ben ik via stage in de watersport (boten) belandt. Daar was toentertijd wel toekomst in.

Tot op de dag van vandaag mag nog altijd graag hobbyen en experimenteren met polyester. En ik 2011 ben ik dus als zelfstandige gestart onder de naam Walinga Polyester.

Zij hebben al gebruik gemaakt van mijn diensten:

…of maken er nog steeds gebruik van

Uitgelicht: Project Delphia (zeilboot)

Contact opnemen

Bel mij op 06 – 12 68 68 20 voor een afspraak of vragen.

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u.

Liever een e-mail sturen? Gebruik dan het contactformulier

Gratis en zonder verplichtingen

Walinga Polyester is onderdeel van Watersport Boulevard 't Ges