Menu Sluiten

Spotrepair

Heeft u kleine schade aan het polyester van uw boot? Heeft u een kras, deukje of en scheurtje in het polyester zitten? Kleine schade herstelt Walinga Polyester voor u op locatie met ‘spotrepair’. Hoe handig is dat!?

Wat is ‘spotrepair’?

Spotrepair is het repareren van kleine schades op locatie. Het gaat hierbij veelal om schades aan de lak en/of gelcoat ter grote van één centimeter tot ongeveer een vierkante meter. Krassen, deukjes en scheurtjes zijn namelijk zo opgelopen. Ook iets grotere schades dan dat zijn in de meeste gevallen goed ter plekke te behandelen.

Wat zijn de voordelen van spotrepair?

Spotrepair is relatief voordelig, omdat de handelingen slechts worden beperkt tot het deel waar de schade zich bevindt. Bij spotrepair wordt namelijk zo veel als mogelijk de originele lak intact gehouden. Een complete schilderbeurt is dan niet nodig en scheelt dus een hoop kosten.

Toen deze vorm van schadeherstel nog niet bestond, was het lastig om kleuren goed na te maken. Hierdoor moest er een grotere oppervlakte worden behandeld om kleurverschil te voorkomen. Door de moderne technieken en materialen van nu, kunnen kleuren exact worden nagemaakt. Daardoor hoeft enkel de plek waar de schade zich bevindt te worden hersteld en geeft dit een verbluffend eindresultaat.

Bovendien kan bij spotrepair de boot blijven staan waar die staat, ongeacht of dat binnen of buiten is.

Deze schades worden overigens altijd hersteld met gelcoat of jachtlak.

Voorbeeld van spotrepair

Hieronder ziet u een voorbeeld van spotrepair, en tevens eigen werk:

Twijfelt u of uw polyesterschade met spotrepair te verhelpen is? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens. Ik kan dan bij u langskomen om dit te bepalen of ik kan een inschatting doen met behulp van goede foto’s. De foto’s kunt u mij sturen via WhatsApp (op 0612686820) of via het contactformulier.

Heeft u een grotere schade aan polyester? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Gelukkig kan ik u ook van dienst zijn bij grotere schades, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw vaartuig.

Contact opnemen

Bel mij op 06 – 12 68 68 20 voor een afspraak of vragen.

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u.

Liever een e-mail sturen? Gebruik dan het contactformulier

Gratis en zonder verplichtingen