Menu Sluiten

Schilder- en spuitwerk

Is het polyester van uw boot toe aan een verfbeurt? Dan kunt u hiervoor terecht bij Walinga Polyester. Het schilder- en spuitwerk zal ik vakkundig voor u verzorgen en uw boot zal er weer als nieuw uit komen te zien!

Wanneer is schilder- en spuitwerk nodig?

Het kan zijn dat u een oud polyester-product heeft dat toe is aan een verfbeurt. Echter hebben niet alleen oude polyester-producten een verfbeurt nodig. Het kan ook gewoon een wens zijn om het polyester een nieuwe kleur te geven. Een andere reden kan zijn dat polyester is verkrijt. Dit is wanneer de gelcoat helemaal kapot is en toe aan herstel. Wanneer de gelcoat helemaal kapot is en wordt hersteld, komt het polyester er weer als nieuw uit te zien. Lees ook alles over gelcoat om hoge kosten te voorkomen.

Bij schilder- en spuitwerk wordt overigens voornamelijk gebruik gemaakt van twee componenten verf van hoogwaardige kwaliteit. Dit voor het beste resultaat.

Wilt u het schilder- en/of spuitwerk laten doen door een vakkundig persoon? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Het bespreken van de mogelijkheden is geheel vrijblijvend! U kunt hiervoor ook altijd eerst even contact opnemen om te informeren of vragen te stellen.

Contact opnemen

Bel mij op 06 – 12 68 68 20 voor een afspraak of vragen.

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u.

Liever een e-mail sturen? Gebruik dan het contactformulier

Gratis en zonder verplichtingen